Παράλειψη πλοήγησης;
 

Μήνυμα του Εμπορικού Διευθυντή

"Μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα της AIG είναι τα απαράμιλλα προϊόντα και υπηρεσίες, η τεχνογνωσία της, οι άνθρωποί της και η παγκόσμια παρουσία της με τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει. Ωστόσο, αυτό που συνδέει όλα τα παραπάνω μεταξύ τους δεν είναι άλλο από τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας.

Αυτή είναι και η αποστολή της Εμπορικής Διεύθυνσης: δημιουργούμε και αναπτύσσουμε τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας, επικοινωνώντας τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας και τα σημεία υπεροχής μας. Χτίζουμε σχέσεις ουσιαστικής εμπιστοσύνης βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες τους και είμαστε δίπλα τους όποτε μας χρειάζονται. Δίνουμε τα κατάλληλα εκπαιδευτικά και πωλησιακά εργαλεία για να μπορέσουν να αναπτύξουν το χαρτοφυλάκιό τους και μαζί με αυτούς αναπτυσσόμαστε και εμείς.

Με εξωστρέφεια, καινοτομία και έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στις σχέσεις μας γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα".

 

Σωτηρία Μαράκη

Head of Distribution

NEMO - Πλατφόρμα Συνεργατών

Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή πρέπει αρχικά να ανοίξετε τον Φυλλομετρητή Ιστού (Browser) που χρησιμοποιείτε (προτείνεται ο Google Chrome) και να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση  https://www.insnemo.gr/ 

   

 

Κανονισμός Πωλήσεων

H AIG έχει κοινοποιήσει Κανονισμό Πωλήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές - συνεργάτες της για το ημερολογιακό έτος 2020 (01/01/2020-31/12/2020), ο οποίος περιλαμβάνει τους όρους της μεταξύ τους συνεργασίας, καθώς και τον τρόπο υπολογισμού της αμοιβής τους.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμά μας αποτελεί και ένα από τα πιο ουσιώδη στοιχεία της σχέσης μας με τους συνεργάτες μας και έχει ως στόχο να τους βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα μας, τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα, τις διαδικασίες ανάληψης κινδύνων και αποζημιώσεων. Η πραγματοποίηση του γίνεται μέσω σεμιναρίων και εργαστηρίων, καθώς και της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (e-learning).

Σεμινάρια και Εργαστήρια

Στα 15 χρόνια λειτουργίας του, το πρόγραμμα σεμιναρίων και εργαστηρίων μετρά πάνω από 200.000 ώρες εκπαίδευσης σε περισσότερους από 6.000 συνεργάτες. Η ομάδα εισηγητών αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη της AIG αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι αναπτύσσουν ειδικά θέματα ενδιαφέροντος, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε εξαμηνιαίους κύκλους στα γραφεία μας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.