Ανακοινώσεις

Αλλαγή Παρόχου Οδικής Βοήθειας

Με στόχο μας πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την «EUROP ASSISTANCE S.A. Yποκατάστημα Ελλάδας», η οποία από την 1η Δεκεμβρίου 2021 θα προσφέρει υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος στους ασφαλισμένους μας, υφιστάμενους και νέους, αντικαθιστώντας στην παροχή των εν λόγω υπηρεσιών την υπάρχουσα εταιρία οδικής βοήθειας «INTER PARTNER ASSISTANCE S.A.»

Η Ασφαλιστική Εταιρεία με την επωνυμία «EUROP ASSISTANCE S.A.» εδρεύει στη Γαλλία και διατηρεί νομίμως υποκατάστημα στην Ελλάδα, επί της οδού Πειραιώς 205 & Παν. Τσαλδάρη στον Ταύρο Αττικής, με ΑΦΜ: 997520759, Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ. Περισσότερες πληροφορίες για την EUROP ASSISTANCE S.A μπορείτε να βρείτε εδώ

Οι καλύψεις Οδικής Βοήθειας που έχουν επιλέξει οι ασφαλισμένοι μας και  αναγράφονται στο ασφαλιστήριο τους παρέχονται πλέον με βελτιωμένους όρους ασφάλισης. Για να διαβάσετε τους όρους ασφάλισης οχημάτων πατήστε εδώ.

Το νέο τηλέφωνο εξυπηρέτησης ατυχήματος και βοηθείας των ασφαλισμένων από την EUROP ASSISTANCE S.A. είναι το 210 3497024. 

Διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι μπορούν να συνεχίσουν να καλούν στο ίδιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης ατυχήματος και οδικής βοήθειας που αναγράφεται σήμερα στο συμβόλαιό τους, το οποίο από την 1η Δεκεμβρίου 2021 θα εκτρέπεται στο τηλεφωνικό κέντρο της EUROP ASSISTANCE S.A.