All Risks

Χαρακτηριστικά

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας και είμαστε στη διάθεσή σας να για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση, όπως και να συζητήσουμε κάθε σχόλιο ή παρατήρηση που τυχόν έχετε.

Ιδιώτες που αναζητούν προγράμματα για την ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων μεγάλης αξίας.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα προγράμματά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο που θα μπορέσει να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες. 

Καλέστε μας στο +30 210 81 27 600 και ζητήστε να μιλήσετε με το τμήμα των All Risk. Εναλλακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο PCG.Gr@aig.com  
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε fax στο +30 210 80 27 189

Καλέστε μας στο +30 210 81 27 600 και ζητήστε να μιλήσετε με τον υπεύθυνο του τμήματος All Risk.  
Εναλλακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο PCG.Gr@aig.com

Καλέστε μας στο +30 213 008 63 39 και ζητήστε να μιλήσετε με το τμήμα των All Risk. Εναλλακτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο PCG-Claims.Gr@aig.com  
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε fax στο +30 210 61 41 382.

Το All Risks στην πράξη

Για την AIG, το να φέρνουμε την εξυπηρέτηση στα μέτρα σας είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. 
Σας παρουσιάζουμε μερικά μόνο παραδείγματα που ελπίζουμε να σας μεταφέρουν την δέσμευσή μας για υπεροχή στην εξυπηρέτηση.

Μερικά Παραδείγματα

Άμεση εξυπηρέτηση με τις δικές σας ανάγκες στην πρώτη γραμμή

Ασφαλισμένος, μέλος του All Risk είχε στην κατοχή του ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης, ένα γλυπτό από πηλό, ομοίωμα ζώου σε φυσικό μέγεθος. Ως αποτέλεσμα δυνατών ανέμων, το γλυπτό έπεσε στο δάπεδο και έσπασε. Ο πελάτης δήλωσε το περιστατικό και άρχισε άμεσα η διαδικασία αποζημίωσης. Εντός λίγων μόνο ημερών το All Risks κατέβαλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί, το οποίο ο πελάτης χρησιμοποίησε για αντικατάσταση του έργου. «Ασφαλίζω το σπίτι μου και το περιεχόμενό του στην AIG. Είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να επικοινωνήσω με την ασφαλιστική για αναγγελία ζημίας και έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη διαχείριση της κατάστασης. Η ανταπόκριση ήταν άμεση, χειρίστηκαν το θέμα με διακριτικότητα και πάνω απ’ όλα, έλαβα γρήγορα την αποζημίωση. Δε θα σκεφτόμουν να αλλάξω ασφαλιστική».

Εξυπηρέτηση άξια πρόποσης

Σοβαρή διαρροή σε κελάρι κρασιών είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ενός σημαντικού αριθμού φιαλών κρασιού. Σε συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους ειδικούς κρασιού στον κόσμο φροντίσαμε να αντικατασταθεί πλήρως η συλλογή. Οπως δήλωσε ο διαχειριστής του κτήματος, «η κατανόηση μιας δύσκολης κατάστασης όπως αυτή ... μαζί με την αναγνώριση των αναγκών και απαιτήσεων αυτών των ιδιαίτερων πελατών που η AIG αντιπροσωπεύει, ήταν εντυπωσιακή».

Όταν η διαδικασία αποζημίωσης είναι «ανεκτίμητη»

Συλλεκτική Ferrari Enzo μεγάλης αξίας καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς μετά από ατύχημα αφήνοντας άθικτο τον κλωβό του αυτοκινήτου. Επιθυμία του πελάτη μας ήταν η επισκευή του οχήματος και όχι η αντικατάστασή του. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Ιταλία όπου και έγινε η επανακατασκευή του. Ο πελάτης επίσης μετέβη στην Ιταλία για να οδηγήσει το αυτοκίνητο και να επιβεβαιώσει ότι είναι ικανοποιημένος με την κατασκευή και τις επιδόσεις του. Έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος καθώς η αξία του οχήματος είχε προστατευθεί.

«Αδιάβροχη προστασία»

Παρακολουθώντας τις πρωινές ειδήσεις, ένα από τα στελέχη μας είδε ότι ποτάμι που βρίσκεται στην περιοχή παρουσίαζε τάση για υπερχείλιση. Οι υπεύθυνοι διαχείρισης κινδύνων έλεγξαν τη βάση των πελατών μας για την περίπτωση που κάποια από τα μέλη μας βρίσκονταν στην περιοχή. Διαπιστώθηκε ότι μία κατοικία στη όχθη του ποταμού ήταν εκτεθειμένη σε αυξημένο κίνδυνο. Επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη και μάθαμε πως βρισκόταν σε διακοπές. Τον ενημερώσαμε για την κατάσταση και μας έδωσε τους κωδικούς του συναγερμού της εξώπορτας. Μία ομάδα του All Risk έσπευσε στο σπίτι για να δημιουργήσει περιμετρικά αναχώματα με αμμόσακους. Η στάθμη του νερού σύντομα άρχισε να ανεβαίνει αλλά χάρη στην άμεση παρέμβαση της ομάδας μας, η ζημία στο σπίτι αποφεύχθηκε. Η ομάδα μας παρέμεινε στο σπίτι μέχρι αργά το βράδυ σε περίπτωση που η κατάσταση γινόταν πιο δυσμενής. Μέχρι το τέλος εκείνης της ημέρας, οι γείτονες είχαν ακολουθήσει το παράδειγμά μας και οχύρωσαν τα σπίτια τους με τον ίδιο τρόπο.